حضانت به معنی نگهداری و پرورش دادن طفل است. وظیفه حضانت در قانون مدنی به پدر و مادر واگذار شده است. حضانت بیشتر معطوف به پرورش جسمی طفل میباشد نه روحی. ممکن است زوجین پس از مدتی از یکدیگر جدا شوند یا هر کدام منزل جداگانه ای را برای زندگی انتخاب نمایند. در این صورت در مورد موضوع حضانت طفل مسائل تازه ای مطرح میشود. حضانت فرزند اعم از دختر و پسر تا سن 7 سالگی با مادر است؛ چرا که مادر بهتر میتواند از طفل نگهداری نماید. پس از سن 7 سالگی حضانت دختر تا سن 9 سالگی و حضانت پسر تا سن 15 سالگی با پدر است و بعد از سنین 9 و 15 خود فرزندان تصمیم میگیرند که با پدر زندگی کنند یا مادر. البته اگر در مدتی که حضانت طفل بر عهده مادر است او مبتلا به جنون شود و یا ازدواج نماید در این صورت حضانت از او سلب خواهد شد. همچنین موارد دیگری هستند که ممکن است سلب حضانت از هر یک از زوجین هستند که عبارتند از:
در صورتی که به علت طلاق فرزند با یکی از والدین زندگی کند حق ملاقات با فرزند برای دیگری محفوظ است و هیچ کس نمیتواند این حق را از او بگیرد.
مسائلی از جمله تعیین تکلیف در مورد حضانت و حق ملاقات با فرزند از مهمترین مسائل است که مشاوران و وکلای مؤسسه حقوقی ترنم عدالت شما را با این موضوعات آشنا مینمایند. این صفحه به فراخور تغییر قوانین به روز خواهد شد. برای مشاهده کانال تگرام مؤسسه تونم عدالت روی آیکون زیر کلیک کنید.
حضانت، سن حضانت، نگهداری از طفل، پرورش طفل، ملاقات با فرزند، سن حضانت، حضانت دختر، حضانت پسر، حضانت والدین، مؤسسه حقوقی، اخذ وکیل برای حضانت، وکیل در سهروردی، مشاوره در امر حضانت، حضانت، حضانت، سرپرستی، سرپرستی طفل، سرپرستی فرزند