مرحله 3 ◇ آشنایی با خدمات تکمیلی پس از ثبت شرکت
خدمات پس از ثبت شرکت
ثبت تغییرات شرکت
ثبت تغییرات شرکت یکی از مواردی است که در طول حیات یکی شرکت فعال و پویا بسیار اتفاق می افتد. در واقع هر شرکتی در طول عمر فعالیت خود طبیعتاً یکبار به ثبت می رسد اما ده ها و صدها بار دست به تغییرات اختیاری و اجباری می زند. از انواع تغییرات مهم شرکت می توان به مواردی مانند نقل و انتقال سهام، تغییر آدرس شرکت، تغییر در سرمایه شرکت نظیر کاهش و یا افزایش سرمایه شرکت، الحاق به موضوع فعالیت و یا تغییر موضوع فعالیت شرکت، ورود و خروج شرکاء، ثبت شعبه شرکت، انحلال شرکت و غیره اشاره کرد. شرکاء و مدیران هر شرکتی در قالب چند مجمع عمومی که خود به مجمع عمومی موسسین، مجمع عمومی فوق العاده، مجمع عمومی عادی، مجمع عمومی عادی بطور فوق العاده و یا جلسه هیئت مدیره تقسیم می شود نسبت به برگزاری جلسات اقدام می نمایند که نتیجه این جلسات در صورتجلسه تغییرات شرکت منعکس می شود و به امضاء حاضرین در جلسه می رسد و همچنین ممهور به مهر شرکت می شود. هر کدام از مجامع مذکور، اختیارات انحصاری خود را دارند و هیچ مجمعی نمی تواند تصمیماتی که در صلاحیت مجمع دیگر است را اتخاذ نماید. حداقل تعداد لازم شرکاء و سهامداران برای تشکیل جلسات و تصمیم گیری ها مطابق با قانون تجارت و طبق اساسنامه شرکت تعیین می شود و اگر در هر جلسه ای تمامی اعضاء حاضر نباشند، رعایت تشریفات از مجامع ضروری خواهد بود.
رتبه بندی شرکت:
رتبه بندی شرکت در واقع معیاری برای سنجش توانایی های مختلف یک شرکت برای انجام پروژه های مختلف است. توانایی های یک شرکت مواردی نظیر قدرت مالی، توانایی های علمی و فنی که از طریق بررسی مدارک تحصیلی و بیمه مهندسین و نیروهای امتیاز آور شرکت صورت می گیرد، تجارب مرتبط و نظایر آن است. رتبه بندی شرکت ها شامل رتبه پیمانکاران، رتبه مشاور، رتبه انفورماتیک، رتبه انبوه سازی و رتبه طراحی و ساخت است.
اخذ کارت بازرگانی:
کارت بازرگانی در واقع نوعی مجوز است که به منظور صادرات و واردات و توسط اتاق بازرگانی، صادر می شود و به دارنده آن این امکارن را می دهد تا اقدام به ثبت سفارش و صادرات و واردات بنماید. یکی از ضروریت های شرکت های فعال در بخش بازرگانی، اخذ کارت بازرگانی است.
اخذ کد اقتصادی:
مطابق با قانون تمامی اشخاص حقوقی اعم از شرکت ها و موسسات غیرتجاری موظف به اخذ کد اقتصادی هستند. کد اقتصادی در واقع مشخصه مالیاتی مودیان مالیاتی محسوب می شود و ارسال اظهارنامه مالیاتی بدون داشتن کد اقتصادی امکان پذیر نخواهد بود.
پلمپ دفاتر قانونی:
پلمپ دفاتر شامل دفتر روزنامه و دفتر کل یکی از وظایف قانونی و همه ساله تمامی شرکت ها و بازرگانان است و آخرین مهلت دریافت آن پایان اسفند ماه است.
برند:
در بخش برند بطور کاملتری شرح داده شده است.